Begin pagina
19 jaar geleden werd ik door Gerard Rietdijk nog wel eens Catweazle genoemd . . . . . . .

1 juli 2008  (inmiddels maart 2009) Mijn naam is Con, je weet wel, die OBS-er in Nieuwegein. Na 3 jaar op uitzendbasis werken bij GTI werd het tijd om palen te slaan, per 1 juli (2008) ben ik in vaste dienst, een grote dag, en gezien de hartverwarmende reacties niet alleen voor mij ...
Mijn korte levensloop bestaat uit de volgende ingrediŰnten:
Hulpmonteur (in de tijd van overschakeling van stadsgas naar aardgas), daarna servicemonteur in de mooie tijd dat er nog flink olie werd gestookt, tekenaar (19 jaar terug bij GTI), in de tijd dat er nog vogeltjes in een technische ruimte werden getekend op een hanenbalk ....., techneut in de tijd van de grote Peter Popov en niet te vergeten de meest veelzijdige Piet Borst en voor sommigen onder ons de altijd maar ondeugende (helaas gesneuvelde) Piet Bruins (ik zag hem soms als mijn vader). En wat te denken aan de volgende klassiekers; "Meneer" Jonker, Paul Somer, Gerard Rietdijk, Jo van Ooijen en vooral niet te vergeten de meest komische "Anthonie Vreugdenhil". Eigenlijk te veel om op te noemen dus laat ik het hierbij.
Ik had toen moeite om weg te gaan bij GTI. Nu, 19 jaar later, ben ik “binnengesluisd” door Rob de Leeuw en ik moet zeggen dat ik daar geen seconde spijt van heb gehad. Sterker nog, ik had misschien nooit weg moeten gaan. Lyrisch? Nee! GTI was en blijft blijkbaar een gezellige club om voor te werken.
Kijk nu naar de laatste medewerkers, ik noem zelfs namen: Omar, een bloedserieuze technische vechter, Edwin, heeft echt het vak in zijn bloed, en Ruud, een bijzondere Limburger die ook helemaal past in onze afdeling met de nodige technische bagage en humor. Nieuw elan wat onze afdeling verdient, dat moe(s)t even gezegd. En Owen van Erven . . . waar doet me dat toch aan denken, hoogoplossend vermogen en goed bezig.

Nu voel ik mezelf als een soort spil bij OBS en “mag” problemen oplossen, waar voor mij dan ook de uitdaging ligt. Heerlijk, lekker de hele dag “techneuten” met calculeerwerk (een topsport), de nodige werkvoorbereiding en ondersteunig aan de mannen in het veld. Een dankbare klus.

Dan nu iets over mezelf. In 2006 in Las Vegas getrouwd (met mijn Tine), na 27 jaar samenwonen, niet zozeer om de 32 kinderen die we hebben maar gewoon voor de fun, en het was leuk, dat kan ik je verzekeren. Die 32 kinderen leg ik even uit, het betreft 8 krielkippen/hanen, 17 (anno juli 2008) Indische loopeenden, 3 ganzen, 2 lieve poezen en 2 aanlopers (muskuseenden, die zijn weliswaar foeilelijk maar wel heel erg leuk). Daarnaast zijn we in blijde verwachting van een tweeling, binnenkort krijgen we 2 adoptiegansjes. Deze club loopt gezellig te kwaken, te gakken, te kukelen en te tokken onder 12 pruimenbomen, 2 appels en ÚÚn peer op een uniek stekje in de Betuwe. Om foto’s van een deel van onze kids te zien, ga dan even terug naar de startpagina. Veel jong spul (kleine loopeendjes en kleine gansjes), fantastisch, we genieten er dagelijks van. Beste collega’s, ik ging en ga ervoor!

Hier enkele foto's van de dag vˇˇr en van indiensttreding (klik voor een vergroting).
BloemetjeAfzenders Overzicht Penguins
Welkom 150 x 88
Deatil 02 Detail 03 Detail 04
Zelfs onze haan was onder de indruk van de welkomstbloemen, wij ook uiteraard. En dan de day after . . .
op kantoor.
CONstant spelen met letters, met zo'n naam krijg je dat, toch? Leuke compilatie. En nog een. De afzenders (lees daders).
Begin pagina